Over mij

Mijn passie is je te laten zien hoe je bewust kunt worden in je eigen lichaam. Wat heeft jou lichaam je te vertellen, wat heeft het nodig en hoe ga je hiermee om?

Ik geloof dat iedereen zijn eigen pad heeft en dat het leven is om te groeien in bewustzijn. Tijdens je leven ontwikkel je patronen om op een ‘veilige’ manier weg te manoeuvreren van moeilijke momenten of pijnlijke emoties. Je onderdrukt hierbij wat er werkelijk is, zodat je er niet naar hoeft te kijken. Gelukkig heeft iedereen het gereedschap om om te kunnen gaan met de obstakels die ze tegenkomen op hun weg. Ik leer je om te gaan met dit gereedschap, zodat je je oude patronen kunt doorbreken, in het nu te komen en vanuit je eigen kracht te gaan leven. Zo ga je weer genieten van je (eigen) leven zoals dit bedoeld is.

Vanuit mijn praktijk, mijn kennis en persoonlijke ervaring kan ik je ondersteunen op veel verschillende vlakken. Het is voor mij de combinatie van “lichaam en geest in balans krijgen en houden” om zo een gelukkig en vrij leven te leiden. We gaan samen op zoek naar de oorzaak, de bron van je klacht of vraag, om vanuit daar te zien wat er nodig is om deze los te laten en iets nieuws te creeren.

Al jong was ik gefascineerd door gezondheid (lichamelijk en emotioneel) en voeding. Na mijn opleiding aan de Hotelschool, studeerde ik psychologie en kinesiologie en specialiseerde me daarna in trauma verwerking, orthomoleculaire therapie en lifestyle coach.
Ik volgde een opleiding medische basiskennis en homeopathie voor kinderen.

Tijdens een behandeling maak ik dus gebruik van verschillende technieken, zoals kinesiologie (Touch For Health/spiertesten), Emotional Stress Release, Orthomoleculaire therapie (voeding en supplementen), Cranio-sacraal therapie, coaching (NLP/PMA), trauma verwerking en (familie)opstellingen.

De combinatie van deze behandelmethoden geven een persoonlijk inzicht in de vraag waarmee je bij mij komt.
Indien nodig, werk ik samen met andere disciplines om zo optimale resultaten te behalen. Je kunt hierbij denken aan een huisarts, kinderarts, osteopaat, orthomoleculair arts voor bloed en/of ontlastingsonderzoek of een spiritueel leider.

Verder verwijs ik direct door als ik vermoed dat je klacht/vraag eerst met een arts besproken moet worden.

Naast mijn werk in de praktijk ben ik ook onderdeel van felicitatlife. Ik begeleid en coach mensen als onderdeel van hun coaching bij Eva en ga mee op retraits als coach. Eva en ik hebben een fijne en nauwe samenwerking waarin we elkaar aanvullen. Mocht er tijdens je coaching bij haar een trauma ter sprake komen of zijn er andere oorzaken die je energieveld verstoren? Dan is er de mogelijkheid om een aantal sessies bij mij te volgen om eventuele trauma`s en/of fysieke klachten weer in balans te krijgen.

Ook werk ik als bedrijfsleider bij Drogisterij A.J. van der Pigge in Haarlem. Een heel bijzondere natuur drogist, al meer dan 165 jaar oud. Hier werken we als natuurgeneeskundigen met kruiden en supplementen om zo de gezondheid op een natuurlijke manier te ondersteunen.

Ontdek wat Petra voor jou kan betekenen en neem contact op!