Behandelingen

Ik bied verschillende behandelingen aan afhankelijk van de vraag of klacht waarmee je komt. Zo kan ik een zo optimaal mogelijk resultaat behalen . De eerste afspraak is een intake en deze duurt ongeveer anderhalf uur. Van te voren vraag ik je een intake formulier in te vullen. Dit formulier bespreken we tijdens de eerste sessie. Aan het einde van de eerste afspraak kan ik je globaal aangeven wat de stappen zijn die we samen kunnen gaan nemen. Je krijgt indien nodig handvatten mee naar huis om mee aan de slag te gaan. Indien er ook een voeding en/of supplementen advies is, vraag ik je tijdens de sessie aantekeningen te maken. Mocht je verdere ondersteuning nodig hebben, dan mail ik je de benodigde informatie achteraf. De vervolg sessies duren gemiddeld een uur.

Voor welke klachten zijn deze methodes geschikt?

Bij fysieke klachten kun je denken aan:

Darmproblemen, stress, onrust, burn out, slapen, energie, menstruatie/overgang, hoofdpijn/migraine, huidproblemen, voeding, gewicht, spier en gewrichtsproblemen, misselijk, duizelig, zwangerschap, verslavingen.

Bij emotionele klachten kun je denken aan:

Stress, onrust, burn out, angsten, boosheid, relatie problemen, scheiding, verdriet, klachten na een traumatische ervaring, onzekerheid, niet gehoord worden, niet geliefd voelen, verslavingen (voeding, roken, relaties), depressieve gevoelens, hooggevoeligheid (HSP), ontevredenheid, werk gerelateerde problemen, onvervulde verlangens.

Voedingsadvies en supplementen:

Mocht er aan je vraag een fysiek onderdeel gekoppeld zijn, dan kan voeding en/of supplementen ook een onderdeel/bijdrage zijn van het herstel. Soms is het belangrijk een periode juist bepaalde voedingsmiddelen wel of niet te nemen of een tekort aan vitaminen en mineralen aan te vullen. Deze kunnen nl van grote invloed zijn op hoe je je geestelijk of lichamelijk voelt.

Ook geef ik op maat gemaakte voedingsadviezen voor mensen die hun gezondheid willen ondersteunen om eventuele klachten te voorkomen. Ik breng in kaart welke voeding wel en niet voor je werkt en of je wellicht bepaalde voedingsmiddelen tekort komt of juist teveel hebt.

 

Maak een afspraak